Geheim 1: de meeste miljonairs, 75% in feite, zijn selfmade miljonairs die weinig of niets hebben geërfd van hun rijkdom. Situaties, veel mensen beroemdheden. Zijn over het algemeen eigenaren van bedrijven, veilingmeesters, loodgieters, leraren, schroothoofden, architecten en gewone mensen waarin het doen van de dingen genieten. De meesten waren B- of C-studenten die net geleerd hebben wat ze leuk vinden met hun budget.

Voor een groot deel van de Olympische atleten die in grotere Londen 2012 zullen strijden, zijn ze “PROFESSIONELE ATLETEN”. Ja, ik ken Golden Goose Shop die opmerkelijk klinkt. Niettemin is het zo. Sporters kunnen sponsors en supporters hebben en hun brood verdienen. Sommige zelfs miljoenen dollars. Een groot aantal van mij is gezegend. Niet al deze mensen.

Anticipatie creëerde ongebreidelde vreugde. Voor de eerste keer vonden we het allemaal leuk om naar school te gaan. Zou het vandaag dag worden? Het was opwindend en afmattend naast. Op een dag waren we gespannen en opgewonden over het uitvoeren van de staking, en de volgende dag waren we bang en aarzelend en wilden we het graag goed noemen. Jeff was een wrak, maar hij wist ook dat hij de algemene controle had over het hele systeem. Niemand zou hem de schuld geven, als hij de missie schrapte. Maar als we het afhielden. WOW!

Maar de kans is groot, de eigenaar van cruciale eetlust die je promoot, heeft Golden Goose Sneakers een geweldige opt-in-vorm die gewoon wacht om de naam en het e-mailadres van de bezoeker te bemachtigen, en hij (of zij) zal follow-up geven en de verkoop genereren.

Tegen de tijd dat ik een paar jaar ervaring had met het Golden Goose Running Herenrogrammeren van de TRS-80, ontwikkelde ik een moderne winkelreiziger voor de fabriek, omdat elke productbatch op maat werd aangepast aan de specificaties van de klant. De bloem had altijd winkelreizigers maar de mijne was anders; we hebben de terminologie van de productparameters gewijzigd in getallen, in tegenstelling tot de historische terminologie. Omdat het eenvoudig was, konden we alle reizigers in de computer laden om een ​​dagboek te maken voor de synthese van een hele week. De genummerde parameters die de hiërarchie waard waren om op te focussen, dus het aantal keren dat de machine gestopt moest worden voor aanpassingen was sterk verminderd, omdat de meeste veranderingen kunnen worden aangebracht op zijn of haar vlieg.

Of gewoon een beetje wilder is; een woning kopen die iemand aan een leuk gezin had verhuurd en de familie bleek een beetje disfunctioneel te zijn en het probleem te hebben vernietigd. Ik bedoel, meestal zijn er gaten in alle muren, spullen op de vloer (slechte dingen), elk licht is gebroken, het gras is dood, je krijgt het idee. Je huurt een vuilniscontainer en trekt het tapijt eruit, maakt de muren vast, bemest het gazon en kiest een mooie autolak. Verkoop het dan en verdien nog eens $ 55.000. De reno’s kosten ons $ 30k, rente $ 8K, onze tijd $ gratis en we behalen een nette winst. Dit vereist wel basisvaardigheden en gebruikelijke zintuigen.

Maar omdat niet iedereen op de hoogte is van dit verborgen shell-spel van het financieren van atleten en het controleren van sponsorrechten, krijgt het een pass in de nationale media plus NBC zou de Gouden Gans nooit doden! En dus leent het inactief. Niemand zal het bespreken. Niemand zal schouder aan schouder staan ​​met de atleten en zeggen dat er voldoende is.

Een hoog percentage gepensioneerden, inclusief mijn vader, een kortstondige oplossing zoals die kinderen. Mannen en vrouwen werkten 30 jaar of langer aan een bedrijf, het bedrijf ging failliet, de valutamarkten daalden en plotseling is er geen teken dat ze er ooit zijn geweest of ooit hebben bestaan. Hebben de neiging om financieel en emotioneel depressief te zijn. Net zo hulpeloos als die kinderen op het strand waren, bekritiseerden ze glad zand waar ooit een aantrekkelijk kunstwerk stond.